ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΛΙΒΑΝΙΤΗΣ

Με απλές γραμμές σε μοντέρνα και διαχρονικά σχέδια, η εταιρεία μας δημιουργεί με ιδιαίτερη προσοχή, στη λεπτομέρεια για να προσφέρει άνεση και στυλ, σε κάθε χώρο του σπιτιού.

PS2_6432-epiploges

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 2009. Η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της κατασκευής επίπλων και στρωμάτων έχει ώς συνέπεια να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη πολλών πελατών μας.

Η εργασία μας απαιτεί αγάπη και μεράκι για το επιθυμητό αποτέλεσμα.Η επιχείρησή μας έχει ως κανόνα την ικανοποίηση του πελάτη, η οποία επέρχεται από την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και την συνέπεια της δουλειάς μας.
Στο εργαστήριό μας κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε χειροποίητα σαλόνια, καναπέδες, κρεβάτια επενδυμένα κλασσικά ή μοντέρνα καθώς και χειροποίητα στρώματα πάντα με έμφαση στη λεπτομέρεια. Ανακαινίζουμε τον επαγγελματικό σας χώρο δημιουργώντας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα για τους πελάτες σας και ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον για εσάς.

Στο χώρο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από υφάσματα επιπλώσεων, δέρματα – τεχνοδέρματα για την κατασκευή των επίπλων σας.
Εγγυόμαστε την ποιότητα και την αντοχή των υλικών.
Συνέπεια στην κατασκευή και στην παράδοση.

ΈNA ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ

Έτσι, όπως το θέλετε!

Αποκτήστε το σαλόνι σας όπως το επιθυμείτε από τoν Δημήτρη Σκλιβανίτη. Επιλέγετε το μοντέλο, τις διαστάσεις, το ύφασμα και τα πόδια, το κατασκευάζουμε και σας το παραδίδουμε έτοιμο στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο!

ΕΜΠΕΙΡΙΑ - ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Συνέπεια στην κατασκευή και στην παράδοση.

Με πιστοποιημένα υλικά, τεχνογνωσία και άμεση παράδοση, η εταίρια Sklivanitis στα Ιωάννινα είναι παρούσα με λύσεις για κάθε κατασκευή που θα ικανοποιήση τον πελάτη.
Εγγυόμαστε την ποιότητα και την αντοχή των υλικών.